- Marion Noordhoek

- Weetjes

Even voorstellen

 

 

Mijn naam is Marion en ik ben uw echoscopiste en gastvrouw bij EchoBabyBreda. Een pretecho is een heel speciale, mooie ervaring. Iedere echo is uniek. Het is zo leuk om de baby zo goed mogelijk in beeld te brengen en uitleg te geven over wat er allemaal te zien is. Gaat het goed met het kindje? Klopt het hartje? Maar ook…. hoe ziet het er uit? Zijn oren? Haar neus? Best spannend allemaal.

 

Sinds ’84 ben ik verloskundige. Eerst heb ik een paar jaar in het buitenland gewerkt o.a. in Zwitserland en Oeganda. Daarna heb ik in Nederland de opleiding voor echoscopiste gevolgd. Door de combinatie verloskundige en echoscopiste kan ik meer inhoud geven aan de echo’s. In 2005 kreeg ik de kans om EchoBabyBreda op te starten. Tot op de dag van vandaag maak ik met heel veel plezier pretecho’s.

 

Als verloskundige heb ik me gespecialiseerd in Homeopathie en verloskunde. Geweldig hoe je met eenvoudige middelen zoveel kan doen bij zwangerschap, bevalling en in het kraambed.

 

Een pretecho is meer dan een mooi plaatje van de baby maken. Ik hoop natuurlijk bij iedere echo een prachtig plaatje te krijgen, maar ook dat jullie, de ouders in spe, er  met een fijn gevoel op terug kijken. Dan pas is de echo geslaagd.

 

Ik hoop u binnenkort op de Zandoogjes 5 bij praktijk de Ooievaar te zien. U bent van harte welkom.

 

Marion